Rugtas #05 Raider Taupe SoDutch

De #05 rugtas van SoDutch is een stoere leren Hollandse rugzak waar je mee gezien wil worden....meer
"Rugtas #05 Raider Taupe SoDutch"

De #05 rugtas van SoDutch is een stoere leren Hollandse rugzak waar je mee gezien wil worden. Neem hem mee naar de stad, dorp op bijvoorbeeld naar het strand. Deze rugtas van SoDutch sluit je met een gesp en met een rits, zo zitten al jouw spullen veilig opgeborgen. De stevige leren verstelbare schouderbanden zorgen voor een prettig draagcomfort op de schouder en door middel van het handvat kun je de tas ook makkelijk in de hand dragen. Binnenin deze rugtas van SoDutch zit nog een ritsvakje en een vakje speciaal voor je mobiele telefoon. De rugtas #05 van SoDutch is een prachtige stoere leren rugtas, een echte musthave! 

Het nieuwe Nederlandse merk SoDutch, voorheen Xworks, maakt prachtige leren damestassen. Alle tassen worden met de hand gemaakt  in Nederland van Nederlands raider rundleer. De tassen van SoDutch zijn een puur product, ze zijn niet gevoerd en hebben onafgewerkte naden. Dat maakt de tassen zo stoer. Het zijn leren tassen die je elke dag kunt gebruiken en jarenlang meegaan en worden alleen maar mooier naarmate je ze gebruikt. SoDutch werkt alleen maar met natuurlijke producten vanuit hun atelier in Brabant. De collectie bestaat uit 5 verschillende tassen in 7 verschillende kleuren. Deze tassen hebben geen naam maar hebben allemaal een cijfer. 1 tot en met 5 dus. Leatherlicious is officieel dealer van SoDutch, voor de volledige garantie kun je bij ons terecht. 

Verdere links naar "Rugtas #05 Raider Taupe SoDutch"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
leersoort: Runderleer
kleur: taupe
tassoort: Rugzak
Merk SoDutch
Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch?...meer
SoDutch

Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch? Prachtige leren tassen met de hand gemaakt van het beste Nederlandse leer in Nederland. De tassen van SoDutch zijn dus helemaal Nederlands. SoDutch laat zien dat een tas niet zomaar een accessoire is maar het is wie je bent en waar jij jouw spullen aan toevertrouwd. SoDutch maakt prachtige leren tassen die je iedere dag kunt gebruiken. En dat kan door het leer dat gebruikt wordt, dat alleen maar mooier wordt naarmate je de tas gebruikt. Een tas van SoDutch wordt onderdeel van jouw verhaal, een tas die echt bij jou past en iedere dag een stukje mooier wordt. En omdat iedere tas met de hand gemaakt wordt, is iedere tas uniek, speciaal voor jou. 

Verdere artikelen van SoDutch