Backpack Doral Cognac Cowboysbag

Ben je op zoek naar een stoere leren rugzak? Dan is de Backpack Doral van Cowboysbag iets voor...meer
"Backpack Doral Cognac Cowboysbag"

Ben je op zoek naar een stoere leren rugzak? Dan is de Backpack Doral van Cowboysbag iets voor jou! De Backpack Doral is een prachtige stoere leren rugzak gemaakt van runderleer met een vintage look. De kleine omslag aan de bovenkant vormt meteen de sluiting van de tas samen met de mooie haaksluiting zodat je al je spulletjes veilig kunt opbergen. Binnenin deze rugtas van Cowboysbag tref je een gewatteerd laptopvak voor een max 15 inch laptop en een vakje voor eventueel een tablet. Daarnaast zitten er nog een aantal andere vakken waaronder een ritsvak. Aan de achterzijde zit een een onopvallend ritsvak voor eventueel belangrijke spullen. Deze leren rugtas van Cowboysbag kun je makkelijk verstellen op maat via de schuifgespen aan de schouderbanden. De Backpack Doral van Cowboysbag is groot genoeg voor een laptop en boeken, een perfecte tas dus voor je werk of school! 

De tassen van Cowboysbag worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Hierdoor kunnen de tassen jarenlang meegedragen worden. De tassen worden in de loop van de tijd alleen nog maar mooier naar mate je ze langer gebruikt.

Verdere links naar "Backpack Doral Cognac Cowboysbag"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames, Dames en Heren, Heren
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas, Rugzak
kleur: cognac
Merk Cowboysbag
Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag...meer
Cowboysbag

Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag uitgegroeid tot een premium merk met een grote collectie leren tassen, portemonnees en andere leren accessoires. Met het oog op hoogwaardig en stevig leer, functionaliteit en kwaliteit. Bij iedere leren tas zit het iconische Cowboysbag bagagelabel.

Cowboysbag maakt alle tassen en andere accessoires van plantaardig gelooid leer en daardoor krijgt iedere tas haar eigen karakter. Het leer dat gebruikt wordt is volnerf leer met een zichtbare korrel. Deze leersoort is gemaakt van de bovenste laag van de huid. Door dit leer te gebruiken krijgen alle Cowboysbags een eigen persoonlijkheid en tevens een natuurlijke uitstraling. Alle leren tassen van Cowboysbag worden alleen maar mooier in de loop van de tijd. 

Verdere artikelen van Cowboysbag