Bag Adabelle Black Cowboysbag

De leren Bag Adabelle is een super stoer en hip tasje van Cowboysbag. Deze geweldige tas draag...meer
"Bag Adabelle Black Cowboysbag"

De leren Bag Adabelle is een super stoer en hip tasje van Cowboysbag. Deze geweldige tas draag je gemakkelijk over je schouder en neem je zo overal met je mee. De Bag Adabelle heeft aan de bovenkant twee ritsen met twee aparte compartimenten. Aan de ene kant is een extra vakje voor pasjes en aan de andere kant zijn twee extra vakjes die je kunt sluiten met de rits. Zo kun je jouw spullen veilig opbergen in deze leuke crossbodytas. Deze crossbody van Cowboysbag kan je perfect gebruiken als avondtas, festivaltas maar ook om dagelijks te gebruiken. Een geweldige tas dus van Cowboysbag die tijdloos en makkelijk te combineren is!

De tassen van Cowboysbag worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Hierdoor kunnen de tassen jarenlang meegedragen worden. De tassen worden in de loop van de tijd alleen nog maar mooier naar mate je ze langer gebruikt.

Verdere links naar "Bag Adabelle Black Cowboysbag"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Avondtasje, Festivaltasje, Schoudertas
Merk Cowboysbag
Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag...meer
Cowboysbag

Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag uitgegroeid tot een premium merk met een grote collectie leren tassen, portemonnees en andere leren accessoires. Met het oog op hoogwaardig en stevig leer, functionaliteit en kwaliteit. Bij iedere leren tas zit het iconische Cowboysbag bagagelabel.

Cowboysbag maakt alle tassen en andere accessoires van plantaardig gelooid leer en daardoor krijgt iedere tas haar eigen karakter. Het leer dat gebruikt wordt is volnerf leer met een zichtbare korrel. Deze leersoort is gemaakt van de bovenste laag van de huid. Door dit leer te gebruiken krijgen alle Cowboysbags een eigen persoonlijkheid en tevens een natuurlijke uitstraling. Alle leren tassen van Cowboysbag worden alleen maar mooier in de loop van de tijd. 

Verdere artikelen van Cowboysbag