Bag Folkestone Black Cowboysbag

Ben je op zoek naar een nieuwe, stoer en leren crossbody tas? De leren Bag Folkestone van...meer
"Bag Folkestone Black Cowboysbag"

Ben je op zoek naar een nieuwe, stoer en leren crossbody tas? De leren Bag Folkestone van Cowboysbag is een handig, tijdloos en leuk crossbody tasje. Op de bovenkant van de Folkestone bag zitten twee ritsen met twee aparte vakken. In één van deze vakken zit nog een extra zijvakje met ritssluiting. Ook zit er aan de voorkant van de Bag Folkestone een insteek vak. Deze stoere leren tas van Cowboysbag kan je niet alleen gebruiken als crossbody maar ook nog als leuke clutch door de afneembare en verstelbare schouderband. De Bag Folkestone is de ideale tas om je spullen netjes op te bergen. Deze tas is leuk voor op festivals, avondtas maar ook voor overdag!

De tassen van Cowboysbag worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Hierdoor kunnen de tassen jarenlang meegedragen worden. De tassen worden in de loop van de tijd alleen nog maar mooier naar mate je ze langer gebruikt.

Verdere links naar "Bag Folkestone Black Cowboysbag"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: cognac, zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Avondtasje, Festivaltasje, Schoudertas
Merk Cowboysbag
Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag...meer
Cowboysbag

Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag uitgegroeid tot een premium merk met een grote collectie leren tassen, portemonnees en andere leren accessoires. Met het oog op hoogwaardig en stevig leer, functionaliteit en kwaliteit. Bij iedere leren tas zit het iconische Cowboysbag bagagelabel.

Cowboysbag maakt alle tassen en andere accessoires van plantaardig gelooid leer en daardoor krijgt iedere tas haar eigen karakter. Het leer dat gebruikt wordt is volnerf leer met een zichtbare korrel. Deze leersoort is gemaakt van de bovenste laag van de huid. Door dit leer te gebruiken krijgen alle Cowboysbags een eigen persoonlijkheid en tevens een natuurlijke uitstraling. Alle leren tassen van Cowboysbag worden alleen maar mooier in de loop van de tijd. 

Verdere artikelen van Cowboysbag