Bag Jenner Black Cowboysbag

De Bag Jenner is een mooie, ruime leren schoudertas uit de Standed collectie van Cowboysbag. Je...meer
"Bag Jenner Black Cowboysbag"

De Bag Jenner is een mooie, ruime leren schoudertas uit de Standed collectie van Cowboysbag. Je sluit deze schouder. Aan de achterzijde van de tas zit nog een zijvak met een rits net zoals in de tas zelf. Je kunt deze Bag Jenner van Cowboysbag gemakkelijk op de schouder of aan de hand dragen door de ruime hengsels. Ook krijg je er een schouderband bijgeleverd waarvan je de maat kunt verstellen. Hierdoor kan je de leren tas ook als crossbody dragen. Deze stoere Bag Jenner van Cowboysbag maakt je outfit compleet!

De tassen van Cowboysbag worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Hierdoor kunnen de tassen jarenlang meegedragen worden. De tassen worden in de loop van de tijd alleen nog maar mooier naar mate je ze langer gebruikt.

Verdere links naar "Bag Jenner Black Cowboysbag"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: , Dames
kleur: zwart
tassoort: Businesstas, Handtas, Schoudertas, Shopper
leersoort: Runderleer
Merk Cowboysbag
Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag...meer
Cowboysbag

Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag uitgegroeid tot een premium merk met een grote collectie leren tassen, portemonnees en andere leren accessoires. Met het oog op hoogwaardig en stevig leer, functionaliteit en kwaliteit. Bij iedere leren tas zit het iconische Cowboysbag bagagelabel.

Cowboysbag maakt alle tassen en andere accessoires van plantaardig gelooid leer en daardoor krijgt iedere tas haar eigen karakter. Het leer dat gebruikt wordt is volnerf leer met een zichtbare korrel. Deze leersoort is gemaakt van de bovenste laag van de huid. Door dit leer te gebruiken krijgen alle Cowboysbags een eigen persoonlijkheid en tevens een natuurlijke uitstraling. Alle leren tassen van Cowboysbag worden alleen maar mooier in de loop van de tijd. 

Verdere artikelen van Cowboysbag