Crossbody tasje #07 Raider Groen SoDutch

Deze prachtige stoere crossbody tas #07 van SoDutch is gemaakt van stevig Nederlands Raider...meer
"Crossbody tasje #07 Raider Groen SoDutch"

Deze prachtige stoere crossbody tas #07 van SoDutch is gemaakt van stevig Nederlands Raider rundleer. Een leuk klein crossbody tasje voor als je niet zo heel veel spulletjes mee hoeft te nemen, zoals tijdens het winkelen, tijdens een festival of een avondje uit. Het hoofdvak van deze crossbody tas sluit je met een rits. De leren schouderband is verstelbaar zodat je zelf kunt bepalen of je deze tas crossbody of als schoudertas draagt. Wat je ook gaat doen, met deze mooie leren crossbodytas #07 van SoDutch heb jij je handen vrij om te doen wat je wilt. 

Het nieuwe Nederlandse merk SoDutch, voorheen Xworks, maakt prachtige leren damestassen. Alle tassen worden met de hand gemaakt  in Nederland van Nederlands raider rundleer. De tassen van SoDutch zijn een puur product, ze zijn niet gevoerd en hebben onafgewerkte naden. Dat maakt de tassen zo stoer. Het zijn leren tassen die je elke dag kunt gebruiken en jarenlang meegaan en worden alleen maar mooier naarmate je ze gebruikt. SoDutch werkt alleen maar met natuurlijke producten vanuit hun atelier in Brabant. De collectie bestaat inmiddels uit 7 verschillende tassen in 7 verschillende kleuren. Deze tassen hebben geen naam maar hebben allemaal een nummer. Leatherlicious is officieel dealer van SoDutch, voor de volledige garantie kun je gewoon bij ons terecht. 

Verdere links naar "Crossbody tasje #07 Raider Groen SoDutch"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
leersoort: Runderleer
kleur: groen
tassoort: Avondtasje, Festivaltasje, Schoudertas
Merk SoDutch
Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch?...meer
SoDutch

Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch? Prachtige leren tassen met de hand gemaakt van het beste Nederlandse leer in Nederland. De tassen van SoDutch zijn dus helemaal Nederlands. SoDutch laat zien dat een tas niet zomaar een accessoire is maar het is wie je bent en waar jij jouw spullen aan toevertrouwd. SoDutch maakt prachtige leren tassen die je iedere dag kunt gebruiken. En dat kan door het leer dat gebruikt wordt, dat alleen maar mooier wordt naarmate je de tas gebruikt. Een tas van SoDutch wordt onderdeel van jouw verhaal, een tas die echt bij jou past en iedere dag een stukje mooier wordt. En omdat iedere tas met de hand gemaakt wordt, is iedere tas uniek, speciaal voor jou. 

Verdere artikelen van SoDutch