Heuptas #06 Raider Zwart SoDutch

Ben jij al in het bezit van een trendy Fanny Bag, bum bag oftewel heuptas? Ze zijn in ieder...meer
"Heuptas #06 Raider Zwart SoDutch"

Ben jij al in het bezit van een trendy Fanny Bag, bum bag oftewel heuptas? Ze zijn in ieder geval hartstikke hot. Zoals deze prachtige stoere heuptas #06 van SoDutch, gemaakt van stevig Nederlands Raider rundleer. Een leuk trendy tasje voor als je niet zo heel veel spulletjes mee hoeft te nemen, zoals tijdens een dagje weg, op een festival of een avondje uit. Maar ook heel handig voor op reis. Ze zijn niet alleen hartstikke modieus maar ook ontzettend praktisch. Het hoofdvak van deze tas sluit je met een rits, daarnaast is er een extra voorvak met druksluiting,voor je smartphone. De leren heupband is verstelbaar zodat je zelf kunt bepalen of je deze tas crossbody draagt over je schouder of als heuptasje draagt. Wat je ook gaat doen, met deze mooie leren heuptas #06 van SoDutch heb jij je handen vrij om te doen wat je wilt. 

Het nieuwe Nederlandse merk SoDutch, voorheen Xworks, maakt prachtige leren damestassen. Alle tassen worden met de hand gemaakt  in Nederland van Nederlands raider rundleer. De tassen van SoDutch zijn een puur product, ze zijn niet gevoerd en hebben onafgewerkte naden. Dat maakt de tassen zo stoer. Het zijn leren tassen die je elke dag kunt gebruiken en jarenlang meegaan en worden alleen maar mooier naarmate je ze gebruikt. SoDutch werkt alleen maar met natuurlijke producten vanuit hun atelier in Brabant. De collectie bestaat inmiddels uit 7 verschillende tassen in 7 verschillende kleuren. Deze tassen hebben geen naam maar hebben allemaal een cijfer. Leatherlicious is officieel dealer van SoDutch, voor de volledige garantie kun je gewoon bij ons terecht. 

Verdere links naar "Heuptas #06 Raider Zwart SoDutch"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Avondtasje, Festivaltasje, Schoudertas
Merk SoDutch
Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch?...meer
SoDutch

Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch? Prachtige leren tassen met de hand gemaakt van het beste Nederlandse leer in Nederland. De tassen van SoDutch zijn dus helemaal Nederlands. SoDutch laat zien dat een tas niet zomaar een accessoire is maar het is wie je bent en waar jij jouw spullen aan toevertrouwd. SoDutch maakt prachtige leren tassen die je iedere dag kunt gebruiken. En dat kan door het leer dat gebruikt wordt, dat alleen maar mooier wordt naarmate je de tas gebruikt. Een tas van SoDutch wordt onderdeel van jouw verhaal, een tas die echt bij jou past en iedere dag een stukje mooier wordt. En omdat iedere tas met de hand gemaakt wordt, is iedere tas uniek, speciaal voor jou. 

Verdere artikelen van SoDutch