Laptop Bag Woodridge Black 13 inch Cowboysbag

De Laptop Bag Woodridge is een moderne, stijlvolle leren schoudertas van Cowboysbag. Een ruime...meer
"Laptop Bag Woodridge Black 13 inch Cowboysbag"

De Laptop Bag Woodridge is een moderne, stijlvolle leren schoudertas van Cowboysbag. Een ruime schoudertas die je kunt gebruiken als laptoptas voor een laptop. De Woodridge Bag sluit je af met een rits. Deze prachtige laptoptas van Cowboysbag heeft naast het grote vak, een gewatteerd vak speciaal voor een laptop van 13 inch en daarnaast biedt deze tas genoeg ruimte voor A4 documenten en andere belangrijke spullen. Ook is deze Laptop Bag Woodridge voorzien van een extra vak aan de achterkant met een rits. Bij deze laptoptas van Cowboysbag zit ook nog een afneembaar en verstelbare schouderband waardoor de tas eventueel nog als crossbody kan worden gedragen. Deze prachtige stijlvolle Laptop bag Woodridge van Cowboysbag is dus zakelijk, voor school en voor dagelijks gebruik perfect!

De tassen van Cowboysbag worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Hierdoor kunnen de tassen jarenlang meegedragen worden. De tassen worden in de loop van de tijd alleen nog maar mooier naar mate je ze langer gebruikt.

 

Verdere links naar "Laptop Bag Woodridge Black 13 inch Cowboysbag"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas, Schoudertas, Shopper
Merk Cowboysbag
Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag...meer
Cowboysbag

Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag uitgegroeid tot een premium merk met een grote collectie leren tassen, portemonnees en andere leren accessoires. Met het oog op hoogwaardig en stevig leer, functionaliteit en kwaliteit. Bij iedere leren tas zit het iconische Cowboysbag bagagelabel.

Cowboysbag maakt alle tassen en andere accessoires van plantaardig gelooid leer en daardoor krijgt iedere tas haar eigen karakter. Het leer dat gebruikt wordt is volnerf leer met een zichtbare korrel. Deze leersoort is gemaakt van de bovenste laag van de huid. Door dit leer te gebruiken krijgen alle Cowboysbags een eigen persoonlijkheid en tevens een natuurlijke uitstraling. Alle leren tassen van Cowboysbag worden alleen maar mooier in de loop van de tijd. 

Verdere artikelen van Cowboysbag