Shopper #01 Raider Jeans SoDutch

De shopper #01 van SoDutch is een ruime leren schoudertas voor dagelijks gebruik. Gemaakt van...meer
"Shopper #01 Raider Jeans SoDutch"

De shopper #01 van SoDutch is een ruime leren schoudertas voor dagelijks gebruik. Gemaakt van stoer en sterk Nederlands raider rundleer dat alleen maar mooier en soepeler wordt naarmate je het gebruikt. Deze prachtige leren schoudertas van SoDutch is super leuk om mee te nemen als je bijvoorbeeld gaat shoppen. De shopper #01 is niet alleen super leuk maar ook nog eens heel handig omdat je er veel spullen in kunt opbergen! In deze tas van SoDutch is een ritsvak te vinden en een insteekvakje voor je mobiele telefoon en sleutels bijvoorbeeld. Ook hangt er aan de voorzijde van de tas een zilverkleurige tulp, dit is het icoon van de prachtige Hollandse tas. 

Het nieuwe Nederlandse merk SoDutch, voorheen Xworks, maakt prachtige leren damestassen. Alle tassen worden met de hand gemaakt in Nederland van Nederlands raider rundleer. De tassen van SoDutch zijn een puur product, ze zijn niet gevoerd en hebben onafgewerkte naden. Dat maakt de tassen zo stoer. Het zijn leren tassen die je elke dag kunt gebruiken en jarenlang meegaan en worden alleen maar mooier naarmate je ze gebruikt. SoDutch werkt alleen maar met natuurlijke producten vanuit hun atelier in Brabant. De collectie bestaat uit 5 verschillende tassen in 7 verschillende kleuren. Deze tassen hebben geen naam maar hebben allemaal een cijfer. 1 tot en met 5 dus. Leatherlicious is officieel dealer van SoDutch, voor de volledige garantie kun je gewoon bij ons terecht. 

Verdere links naar "Shopper #01 Raider Jeans SoDutch"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
leersoort: Runderleer
kleur: blauw
tassoort: Schoudertas, Shopper
Merk SoDutch
Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch?...meer
SoDutch

Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch? Prachtige leren tassen met de hand gemaakt van het beste Nederlandse leer in Nederland. De tassen van SoDutch zijn dus helemaal Nederlands. SoDutch laat zien dat een tas niet zomaar een accessoire is maar het is wie je bent en waar jij jouw spullen aan toevertrouwd. SoDutch maakt prachtige leren tassen die je iedere dag kunt gebruiken. En dat kan door het leer dat gebruikt wordt, dat alleen maar mooier wordt naarmate je de tas gebruikt. Een tas van SoDutch wordt onderdeel van jouw verhaal, een tas die echt bij jou past en iedere dag een stukje mooier wordt. En omdat iedere tas met de hand gemaakt wordt, is iedere tas uniek, speciaal voor jou. 

Verdere artikelen van SoDutch