Dutch Masterpiece Compacte Aktetas Tablet Cognac Castelijn & Beerens

Op zoek naar een exclusieve en stijlvolle leren aktetas waar je jouw tablet in kwijt kan? Dan is...meer
"Dutch Masterpiece Compacte Aktetas Tablet Cognac Castelijn & Beerens"

Op zoek naar een exclusieve en stijlvolle leren aktetas waar je jouw tablet in kwijt kan? Dan is de Dutch Masterpiece Compacte aktetas Tablet van Castelijn & Berens iets voor jou! De aktetassen uit de Dutch Masterpiece collectie zijn vervaardigd uit speciaal geselecteerde Italiaanse runderhuiden. Je sluit de tas doormiddel van een kliksluiting. In de compacte aktetas van Castelijn & Beerens zijn twee overzichtelijke compartimenten en er is ruimte voor een tablet of laptop. Ook zit er aan de binnenzijde en aan de achterzijde nog een vak die je afsluit met rits. Bij de exclusieve leren tas wordt een schouderband geleverd, zo kun hem gemakkelijk over je schouder dragen. De prachtige tas uit de Dutch Masterpiece collectie, is de perfecte businesstas!

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur,  functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer! 

Verdere links naar "Dutch Masterpiece Compacte Aktetas Tablet Cognac Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas
kleur: cognac
geschikt voor: Dames en Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens