Dutch Materpiece Laptoptas 15,4” Castelijn & Beerens

Deze prachtige luxe leren laptoptas van Castelijn & Beerens, is een echte Dutch Masterpiece. Een...meer
"Dutch Materpiece Laptoptas 15,4” Castelijn & Beerens"

Deze prachtige luxe leren laptoptas van Castelijn & Beerens, is een echte Dutch Masterpiece. Een tijdloze klassieker voor de stijlvolle zakenman. De hand van de Italiaanse meester zie je terug in de antieke finish van deze businesstas. De aktetassen uit de Dutch Masterpiece collectie zijn vervaardigd uit speciaal geselecteerde Italiaanse runderhuiden. Deze ruime Dutch Masterpiece laptoptas heeft een 15,4” laptop- of tablethoes. Verder heeft deze tas 3 ruime compartimenten voor A4 documenten en ook een speciaal organiser gedeelte o.a. voor pennen, pasjes en een telefoon. Aan de achterkant van deze exclusieve leren laptoptas van Castelijn & Beerens zit nog een vak dat je afsluit met een rits. Deze leren businesstas wordt geleverd met een afneembare schouderband waardoor je hem gemakkelijk over je schouder draagt. Deze Dutch Masterpiece is exclusief verkrijgbaar in de prachtige en stijlvolle kleur cognac en gemaakt met oog voor finesse! Een echt stukje meesterwerk!

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur,  functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer! 

Verdere links naar "Dutch Materpiece Laptoptas 15,4” Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas
kleur: cognac
geschikt voor: Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens