Firenze Business trolley 15,6 inch Zwart Castelijn & Beerens

Deze leren Firenze laptop trolley van Castelijn en Beerens is gemaakt van hoogwaardig Italiaans...meer
"Firenze Business trolley 15,6 inch Zwart Castelijn & Beerens"

Deze leren Firenze laptop trolley van Castelijn en Beerens is gemaakt van hoogwaardig Italiaans rundleer. Een prachtige leren tas die meestal geschikt is om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. In de Firenze laptop trolley bevindt zich een laptopvak voor een 15,6 inch laptop. Daarnaast is er ruimte voor documenten en een vak waarin je je kleding kwijt kunt. Deze trolley is heel praktisch ingedeeld, je kunt ook nog je pennen, paspoort en telefoon opbergen. De prachtige zwarte kleur geeft deze trolley een luxueuze en tijdloze uitstraling. Het handvat waarmee je de trolley kunt trekken kun je induwen en dichtritsen met een leren flap. Zo kun je de Firenze Laptop trolley ook stijlvol als tas dragen met het leren handvat. Aan de voorzijde van de tas bevindt zich nog een ritsvak waarin je spullen kunt opbergen die graag snel bij de hand wilt hebben. De Firenze laptop trolley van Castelijn en Beerens is een prachtige tas voor een stijlvolle en zakelijk man.

 

Verdere links naar "Firenze Business trolley 15,6 inch Zwart Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Weekendtas
geschikt voor: Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens