Firenze Laptoptas 15,6" + Tablet RFID Mocca Castelijn & Beerens

Deze prachtige compacte leren laptoptas 15.6" uit de Firenze Business serie van Castelijn &...meer
"Firenze Laptoptas 15,6" + Tablet RFID Mocca Castelijn & Beerens"

Deze prachtige compacte leren laptoptas 15.6" uit de Firenze Business serie van Castelijn & Beerens is de ideale tas om zakelijk te gebruiken. Deze Firenze laptoptas is gemaakt van prachtig Italiaans rundleer met een natuurlijke uitstraling en ietwat vettige touch. In deze businesstas tref je een verstevigd 15,6" laptopvak en een vak voor een 10,1" tablet. Verder is deze tas ideaal om heel georganiseerd je A4 documentatie in op te bergen en andere kleine spullen die je graag wilt meenemen. In het ritsvak aan de achterzijde van deze lapttas tref je een trolley band, hierdoor kan de tas makkelijk aan een trolley worden bevestigd, handig voor tijdens je business trip. Deze laptoptas van Castelijn en Beerens wordt geleverd met een verstelbare leren schouderband, dus je kunt kiezen hoe je deze zakelijke tas wilt dragen, in de hand of over de schouder. Met deze laptoptas ben je in ieder geval verzekerd van een kwalitatief prachtige leren tas die er ook nog eens heel stoer en stijlvol uit ziet. Het C&B kwaliteitslogo is middels praeg subtiel in het leer verwerkt. De Firenze Business Serie staat voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, eenvoud in design en functioneel! 

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur,  functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer! 

Verdere links naar "Firenze Laptoptas 15,6" + Tablet RFID Mocca Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas
kleur: donker bruin
geschikt voor: Dames en Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens