Firenze Laptoptas 17" + Tablet FRID Zwart Castelijn & Beerens

Deze stijlvolle leren laptoptas 17" uit de Firenze Business serie van Castelijn & Beerens is de...meer
"Firenze Laptoptas 17" + Tablet FRID Zwart Castelijn & Beerens"

Deze stijlvolle leren laptoptas 17" uit de Firenze Business serie van Castelijn & Beerens is de ideale tas om zakelijk te gebruiken. Deze Firenze laptoptas is gemaakt van prachtig Italiaans rundleer met een natuurlijke uitstraling en ietwat vettige touch. In deze leren business tas van Castelijn & Beerens zijn 2 ruime compartimenten te vinden waar je A4 documenten in op kunt bergen. Ook zitten er aan de voorzijde en aan de achterzijde van deze prachtige tas nog een vak die je afsluit met de rits. Hier kun je veilig je kleine spullen in opbergen. In het ritsvak aan de achterzijde van deze businesstas tref je een trolley band, Hierdoor kan de zakelijke tas makkelijk aan een trolley worden bevestigd, handig voor tijdens je business trip. Deze stijlvolle laptoptas van Castelijn en Beerens wordt geleverd met een verstelbare leren schouderband, dus je kunt kiezen hoe je deze businesstas wilt dragen, in de hand of over de schouder. Met deze leren laptoptas ben je in ieder geval verzekerd van een kwalitatief prachtige leren tas die er ook nog eens heel stoer en stijlvol uit ziet. Het C&B kwaliteitslogo is middels präg subtiel in het leer verwerkt. De Firenze Business Serie staat voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, eenvoud in design en functioneel! 

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur,  functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer! 

Verdere links naar "Firenze Laptoptas 17" + Tablet FRID Zwart Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas
geschikt voor: Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens