My Home Bag Business Hunter Waxy Original MYOMY

0 0 1 275 1514 Leatherlicious 12 3 1786 14.0...meer
"My Home Bag Business Hunter Waxy Original MYOMY"

Een leren, stijlvolle en klassieke tas is de My Home Bag Business Hunter Waxy Original van MYOMY. Een prachtige businesstas gemaakt van duurzaam gelooid leer uit de nieuwe My Home Bag collectie van MYOMY. Dankzij de opvallende flap waarmee je deze businesstas afsluit, is deze tas net iets anders dan andere businesstassen. Deze My Home Bag business van MYOMY draag je comfortabel in de hand of over de schouder met de afneembare en verstelbare schouderriem. In de My Home Bag Business bevinden zich veel vakjes waar je gemakkelijk jouw spulletjes geordend in kunt opbergen. Ook is er een speciaal laptopvak voor een 15,6 inch laptop. De  My Home Bag business van MYOMY is niet alleen een mooie stijlvolle tas maar je draagt ook nog eens bij aan een betere wereld.

Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY do goods.

Met de aanschaf van een prachtige Dutch Design tas of accessoire van MYOMY do goods, word je niet alleen trotse eigenaar, maar draag je ook bij aan een duurzame en betere wereld. De tassen van MYOMY do goods worden op een eerlijke en fairtrade wijze geproduceerd en met liefde gemaakt in India. Alle MYOMY tassen worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Het leer dat voor de tassen gebruikt wordt, wordt duurzaam bewerkt in de beste en veiligste leerlooierijen van de wereld. Iedere tas van MYOMY heeft zijn eigen huid en dat maakt iedere tas uniek! Elke tas van MYOMY wordt met liefde en passie gemaakt en met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld. Het design van de My Paper Bag is geïnspireerd op het iconische voorwerp de bekende papieren zak en ontworpen met de missie to do good.

 MYOMY do goods wil iedereen inspireren om te kiezen voor fair fashion.

Verdere links naar "My Home Bag Business Hunter Waxy Original MYOMY"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas
kleur: cognac
geschikt voor: Heren
Merk MYOMY DO GOODS
Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij...meer
MYOMY DO GOODS

Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij Leatherlicious shop je de totale collectie van MYOMY do goods online, waaronder de volledige MY PAPER BAG collectie en de MY CARRY BAG collectie. Alle tassen, portemonnees en make up tasjes van MYOMY do goods, zijn gemaakt van duurzaam gelooid leer en fairtrade vakmanschap. De materialen, zoals het leer, de stoffen en metaalonderdelen worden zorgvuldig gekozen en geselecteerd op basis van hun impact op omgeving en de natuur. Iedere tas van MYOMY is uniek! Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY DO GOODS. Meer weten over MYOMY? Lees dan ons blog over het het duurzame merk MYOMY

 

Lees meer over de verschillende leersoorten die MYOMY gebruikt of over de verschillende My Paper Bag modellen en de My Carry Bag collectie uit de collectie van MYOMY

Verdere artikelen van MYOMY DO GOODS