PLEVIER DECCA AKTETAS 17.3 INCH ZWART 859-1

Op zoek naar een nieuwe leren aktetas? Deze prachtige Decca Leren Akte tas 17,3 Inch van Plevier...meer
"PLEVIER DECCA AKTETAS 17.3 INCH ZWART 859-1"

Op zoek naar een nieuwe leren aktetas? Deze prachtige Decca Leren Akte tas 17,3 Inch van Plevier is speciaal ontwikkeld voor het veilig en makkelijk vervoeren van je laptop. Deze aktetas is gemaakt van prachtig volnerf gelooid en gewaxt rundleer dat zorgt voor een chique uitstraling. Deze mooie aktetas van Plevier heeft maar liefst 2 hoofdvakken, in een hoofdvak is een gepolsterd afsluitbaar gedeelte voor een 17.3 inch laptop aangebracht. Naast deze 2 ruime compartimenten zijn er ook andere verschillende vakjes aanwezig in de tas. Om je telefoon, sleutels, pennen, optische muis en bekabeling op te bergen heeft Plevier multifunctionele pockets. Aan de achterkant zitten 2 ritsen om de tas te bevestigen aan een trolley. De gesp aan de voorkant zorgt voor een goede afsluiting en bescherming. Deze leren multifunctionele Decca aktetas beschikt over een afneembare schouderband met een schouderpad zodat jij deze tas op verschillende manieren kan dragen. Vervoer je laptop in stijl en kies voor de beste kwaliteit van Plevier.

Het merk plevier staat bekend om hun populaire leren laptoptassen en businesstassen voor zowel dames als heren. Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collecties van Plevier worden in Nederland ontworpen en daarna in India met de hand gemaakt. Het runderleer wordt met de volledige aandacht uitgezocht en verwerkt. Door deze manier van werken is elke tas van Plevier uniek.

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 

 

Verdere links naar "PLEVIER DECCA AKTETAS 17.3 INCH ZWART 859-1"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas
geschikt voor: Heren
Merk Plevier
Ben je op zoek naar een laptoptas of businesstas van Plevier? Bij Leatherlicious vind je een...meer
Plevier

Ben je op zoek naar een laptoptas of businesstas van Plevier? Bij Leatherlicious vind je een uitgebreide collectie leren laptoptassen en businesstassen van Plevier online voor zowel dames als heren! Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collectie van Plevier bestaat uit prachtige leren businesstassen en laptoptassen die in Nederland worden ontworpen en met de hand worden gemaakt in India. Het volnerf runderleer wordt met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt, dit maakt iedere leren businesstas van Plevier uniek. De businesstassen en laptoptassen van Plevier geven je jarenlang plezier en de tas zal door de tijd heen alleen maar mooier worden. De laptoptassen zijn volledig ingericht met diverse multifunctionele vakken, zodat waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Alle businesstassen van Plevier hebben een gepolsterd vak voor een laptop. Daarnaast zijn ook bijna alle laptoptassen van Plevier voorzien van een apart tablet vak. Een perfecte businesstas voor iedere professional is het streven van Plevier. Top kwaliteit rundleer, optimaal gebruiksgemak, dat zijn de leren tassen van Plevier. Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren businesstassen aan te kunnen bieden aan onze mannelijke en vrouwelijke klanten. Wij denken dat we met Plevier een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Verdere artikelen van Plevier