PLEVIER LORAN LAPTOPTAS 15.6 INCH ZWART

Bij Leatherlicious vind je een ruim assortiment aan leren businesstassen, laptoptassen en...meer
"PLEVIER LORAN LAPTOPTAS 15.6 INCH ZWART"

Bij Leatherlicious vind je een ruim assortiment aan leren businesstassen, laptoptassen en laptopsleeves van Plevier. Één daarvan is deze stoere Loran Laptoptas in de kleur zwart. Een stoere en zakelijke laptoptas van Plevier gemaakt van plantaardig gelooid en gewaxt volnerf rundleer. Deze gave laptoptas beschikt over een afsluitbaar laptopvak en er zijn verschillende multifunctional vakjes voor onder andere je mobiel. Aan de achterkant zitten ook nog twee ritsen en de tas kan zelfs op een trolley geplaatst worden! Ook wordt er een schouderband meegeleverd waardoor je deze laptoptas op allerlei verschillende manieren kan dragen! Loop ermee in je hand een meeting in, draag hem om je schouder als je de trein in stapt of plaats hem op een trolley als je door Schiphol loopt! Hoe dan ook, deze laptoptas van Plevier is onmisbaar.

Het merk plevier staat bekend om hun populaire leren laptoptassen en businesstassen voor zowel dames als heren. Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collecties van Plevier worden in Nederland ontworpen en daarna in India met de hand gemaakt. Het runderleer wordt met de volledige aandacht uitgezocht en verwerkt. Door deze manier van werken is elke tas van Plevier uniek.

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander.

Verdere links naar "PLEVIER LORAN LAPTOPTAS 15.6 INCH ZWART"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas
geschikt voor: Heren
Merk Plevier
Ben je op zoek naar een laptoptas of businesstas van Plevier? Bij Leatherlicious vind je een...meer
Plevier

Ben je op zoek naar een laptoptas of businesstas van Plevier? Bij Leatherlicious vind je een uitgebreide collectie leren laptoptassen en businesstassen van Plevier online voor zowel dames als heren! Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collectie van Plevier bestaat uit prachtige leren businesstassen en laptoptassen die in Nederland worden ontworpen en met de hand worden gemaakt in India. Het volnerf runderleer wordt met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt, dit maakt iedere leren businesstas van Plevier uniek. De businesstassen en laptoptassen van Plevier geven je jarenlang plezier en de tas zal door de tijd heen alleen maar mooier worden. De laptoptassen zijn volledig ingericht met diverse multifunctionele vakken, zodat waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Alle businesstassen van Plevier hebben een gepolsterd vak voor een laptop. Daarnaast zijn ook bijna alle laptoptassen van Plevier voorzien van een apart tablet vak. Een perfecte businesstas voor iedere professional is het streven van Plevier. Top kwaliteit rundleer, optimaal gebruiksgemak, dat zijn de leren tassen van Plevier. Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren businesstassen aan te kunnen bieden aan onze mannelijke en vrouwelijke klanten. Wij denken dat we met Plevier een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Verdere artikelen van Plevier