Richard Posttas 10,5 inch licht bruin Castelijn en Beerens

De Richard posttas is een compacte, stoere leren tas van Renee bij Castelijn en Beerens....meer
"Richard Posttas 10,5 inch licht bruin Castelijn en Beerens"

De Richard posttas is een compacte, stoere leren tas van Renee bij Castelijn en Beerens. Binnenin de tas vind je een verstevigd tabletvak, diverse ritsvakken en een groot steekvak aan de voorzijde. Er is een speciaal ritsvak voor bank- creitkaart en paspoort die beschermd tegen simmen. De Richard Posttas sluit met twee schuifsloten en draag je gemakkelijk in je hand met het leren hengsel. Met de afneembare leren schouderband kun je de tas ook handig over je schouder dragen. Deze posttas is vernoemd naar Richard, een neef van René Beerens. Een prachtige en stoere leren aktetas, ideaal voor een zakelijke en stoere zakenman. Het karakteristieke Castelijn & Beerens logo is middels preeg subtiel in het leer verwerkt.

De Renee collectie is de meest robuuste collectie binnen het merk Castelijn en Beerens. Alle tassen hebben een ritsvak met RFID bescherming, zo zijn je persoonlijke spullen veilig tegen skimmen. Het buffelleer is natuurlijk generfd en de nikkelvrije onderdelen hebben een antiroest coating. De sterke keperbinding weving maakt dat de 100% katoenen voering dicht van structuur is en een hoge kwaliteit heeft. Leuk weetje: alle producten van de Renee collectie zijn vernoemd naar familieleden van de oprichters van het merk Castelijn en Beerens.

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer!

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Bij Leatherlicious staat gelukkig zijn centraal en dat doen we door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander!

Verdere links naar "Richard Posttas 10,5 inch licht bruin Castelijn en Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Buffel, Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas
kleur: bruin
geschikt voor: Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens