Rudy Rugzak 15.6" + TABLET RFID Lichtbruin Castelijn & Beerens

Deze prachtige robuust leren rugtas, de Rudy rugzak van Castelijn & Beerens is voorzien van...meer
"Rudy Rugzak 15.6" + TABLET RFID Lichtbruin Castelijn & Beerens"

Deze prachtige robuust leren rugtas, de Rudy rugzak van Castelijn & Beerens is voorzien van een 15,6” laptopvak en RFID ritsvak. De rugtas is tevens uitgerust met diverse ritsvakken aan de binnenzijde, voorzijde en zijkant. Handig voor als je onderweg bent. In het speciale RFID ritsvak worden uw bank-, creditkaarten en paspoort beschermd tegen skimmen. Deze Rudy rugzak draag je comfortabel in de hand en over je schouder en is gemaakt van natuurlijk generfd buffelleer.  Deze rugzak van Castelijn & Beerens is vernoemd naar Rudy, dat is de neef van René Beerens.

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer!

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Bij Leatherlicious staat gelukkig zijn centraal en dat doen we door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander!

Verdere links naar "Rudy Rugzak 15.6" + TABLET RFID Lichtbruin Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Buffel
kleur: bruin
geschikt voor: Heren
tassoort: Laptoptas, Rugzak
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens