Verona aktetas 13,3 inch + tablet zwart Castelijn & Beerens

De Verona aktetas van Castelijn en Beerens is een stijlvolle leren aktetas uiitgevoerd in de...meer
"Verona aktetas 13,3 inch + tablet zwart Castelijn & Beerens"

De Verona aktetas van Castelijn en Beerens is een stijlvolle leren aktetas uiitgevoerd in de tijdloze kleur zwart. Binnenin de tas bevinden zich twee ruime vakken waar ruimte is voor bijvoorbeeld A4 documentatie. Deze vakken worden gescheiden door een verstevigd vak die ruimte biedt voor een tablet of laptop van 13.3 inch. In de Verona aktetas van Castelijn & Beerens zijn nog aparte vakjes waarin je je telefoon of sleutels kunt opbergen. Deze luxe laptoptas van Castelijn & Beerens sluit je middels een flap met een gesp. Je kunt de Verona aktetas stijlvol in je hand dragen met het leren handvat of over je schouder met de afneembare en verstelbare leren schouderband. Een prachtige leren aktetas is een aanvulling voor iedere business man! 

De leren businesstassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, eenvoud in design en functionaliteit. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat als sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een tas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer!

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Bij Leatherlicious staat gelukkig zijn centraal en dat doen we door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander!

Verdere links naar "Verona aktetas 13,3 inch + tablet zwart Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
geschikt voor: Heren
tassoort: Laptoptas
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens