Verona Laptoptas 15,6 inch + tablet RFID licht bruin Castelijn en Beerens

Een prachtige leren businesstas uit de Verona serie van Castelijn en Beerens is deze Verona...meer
"Verona Laptoptas 15,6 inch + tablet RFID licht bruin Castelijn en Beerens"

Een prachtige leren businesstas uit de Verona serie van Castelijn en Beerens is deze Verona laptoptas. Deze Verona laptoptas is voorzien van twee hoofdcompartimenten die je beide kunt sluiten met een rits. Binnenin is een verstevigd vak voor een laptop of tablet van 15,6 inch. In het andere hoofdcompartiment vind je een gedeelte waar je onder andere je pennen en A4 documentatie kwijt kunt. Ook zit hier nog een extra ritsvak waarin je spullen kunt opbergen. De Verona laptoptas van Castelijn & Beerens draag je stijlvol in je hand met de twee leren hengels. Je kunt de tas ook over je schouder dragen met de afneembare en verstelbare schouderband. De chique licht bruine kleur geeft de tas een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Een prachtige leren business tas voor de stijlvolle zakenman.

De luxe leren laptoptassen uit de Verona collectie zijn gemaakt van Italiaans stierenleer. Op een ambachtelijke Toscaanse familielooierij wordt het volnerf leer plantaardig gelooid. De prachtige nekplooien van de stier die gecombineerd worden met de transparante aniline verf maakt dat de Verona serie een natuurlijke uitstraling heeft. Op alle tassen en accessoires van Castelijn en Beerens is het logo in blinddruk verwerkt. 

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur,  functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer!

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Bij Leatherlicious staat gelukkig zijn centraal en dat doen we door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander!

Verdere links naar "Verona Laptoptas 15,6 inch + tablet RFID licht bruin Castelijn en Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Duurzaam gelooid, Runderleer
kleur: bruin
geschikt voor: Heren
tassoort: Laptoptas
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens