Vivo Laptoprugzak 15,6" + Tablet RFID Mocca

Een prachtige stijlvolle leren rugtas is deze Vivo laptop rugzak van Castelijn & Beersen. Deze...meer
"Vivo Laptoprugzak 15,6" + Tablet RFID Mocca"

Een prachtige stijlvolle leren rugtas is deze Vivo laptop rugzak van Castelijn & Beersen. Deze rugzak heeft een schokabsorberend 15,6 inch laptopvak en tabletvak. Daarnaast heb je nog ruimte genoeg voor documentatie en accessoires voor de laptop. In het speciale RFID ritsvak worden uw bank-, creditkaarten en paspoort beschermd tegen skimmen. Deze prachtige leren rugzak is voorzien van stevige lederen schouderbanden en een handige trolleyband. Zo kan je de Vivo rugzak comfortabel op je rug of over de trolleyhandle meenemen. De Vivo collectie wordt gekenmerkt door de combinatie van effen en generfd leer, de tijdloze uitstraling en de handige RFID-ritsvakjes. Het karakteristieke Castelijn & Beerens logo is middels praeg subtiel in het in het leer verwerkt. 

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer!

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Bij Leatherlicious staat gelukkig zijn centraal en dat doen we door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander!

Verdere links naar "Vivo Laptoprugzak 15,6" + Tablet RFID Mocca"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Runderleer
kleur: bruin
geschikt voor: Heren
tassoort: Laptoptas, Rugzak
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens