Nova Billfold portemonnee 14 RFID lichtbruin Castelijn & Beerens

Deze mooie leren portemonnee van Castelijn & Beerens heeft een vakje voor je kleingeld en er...meer
"Nova Billfold portemonnee 14 RFID lichtbruin Castelijn & Beerens"

Deze mooie leren portemonnee van Castelijn & Beerens heeft een vakje voor je kleingeld en er kunnen maar liefst 14 pasjes in, inclusief een transparant steekvakje. Gemaakt van plantaardig gelooid aniline geverfd kalfsleer. De Nova collectie klein lederwaren is uitgerust met een high-tech folie, dat het uitlezen van de persoonlijke gegevens via de RFID-chip op uw pasjes volledig blokkeert. Deze stijlvolle leren portemonnee is verkrijgbaar in de kleuren zwart en lichtbruin.

Verdere links naar "Nova Billfold portemonnee 14 RFID lichtbruin Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
accessoiresoort: Portemonnee
kleur: bruin
geschikt voor: Heren
leersoort: Kalfsleer
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens