Nova Billfold portemonnee RFID 8 lichtbruin Castelijn & Beerens

Een stijlvolle leren portemonnee uit de Nova serie van Castelijn & Beerens. Deze portemonnee is...meer
"Nova Billfold portemonnee RFID 8 lichtbruin Castelijn & Beerens"

Een stijlvolle leren portemonnee uit de Nova serie van Castelijn & Beerens. Deze portemonnee is voorzien van een high-tech folie die de RFID signalen volledig blokkeert. Dit zorgt ervoor dat jouw pasjes niet kunnen worden afgelezen van een afstand. De portemonnee is gemaakt van soepel kalfsleer waardoor de portemonnee heerlijk aanvoelt. Er is plek voor 8 pasjes, 2 vakken voor briefgeld en een vakje met druksluiting voor muntgeld.

Verdere links naar "Nova Billfold portemonnee RFID 8 lichtbruin Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
accessoiresoort: Portemonnee
kleur: bruin
geschikt voor: Heren
leersoort: Kalfsleer
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens