Nova Creditcard Etui RFID lichtbruin Castelijn & Beerens

De Nova creditcard etui van Castelijn en Beerens is een zeer stijlvolle en praktische creditcard...meer
"Nova Creditcard Etui RFID lichtbruin Castelijn & Beerens"

De Nova creditcard etui van Castelijn en Beerens is een zeer stijlvolle en praktische creditcard houder. Deze leren creditcard etui komt uit de Nova serie en is gemaakt van plantaardig gelooid aniline geverfd kalfsleer. Deze creditcard etui is bedekt met een high-tech folie, dat het uitlezen van de persoonlijke gegevens via de RFID-chip op de pasjes volledig blokkeert. Deze prachtige leren creditcard etui van Castelijn & Beerens heeft ruimte voor 8 pasjes en daarnaast zit er nog een ruim vak voor briefgeld. Deze prachtige leren creditcard etui is klein en compact, super handig om mee te nemen! In twee kleuren verkrijgbaar: lichtbruin en zwart. Een prachtig cadeau voor hem.

Verdere links naar "Nova Creditcard Etui RFID lichtbruin Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Runderleer
accessoiresoort: Portemonnee
kleur: bruin
geschikt voor: Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens