Renee by Castelijn & Beerens Creditcard Etui Geldvak Grijs

Stoer, handig en stijlvol! Dat is deze creditcard etui met geldvak van Renee by Castelijn &...meer
"Renee by Castelijn & Beerens Creditcard Etui Geldvak Grijs"

Stoer, handig en stijlvol! Dat is deze creditcard etui met geldvak van Renee by Castelijn & Beerens. De etui is gemaakt van volnerf rundleer en is aan de binnenkant erg handig ingedeeld. Aan de binnenkant heeft de etui 8 creditcard insteekvakjes en een steekvak voor briefgeld wat de creditcard etui erg overzichtelijk maakt. Door het stevige Italiaanse rundleer krijgt de etui een stoere uitstraling. Aan de buitenkant is de Creditcard etui afgewerkt met aan beide kanten het logo in blinddruk. Afmetingen: 7,8 x 1,5 x 10,8

Verdere links naar "Renee by Castelijn & Beerens Creditcard Etui Geldvak Grijs"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Runderleer
kleur: grijs
geschikt voor: Heren
accessoiresoort: Overig
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens