RFID Mini Wallet Licht Bruin Castelijn & Beerens

Deze prachtige compacte leren RFID pasjeshouder uit de Nova collectie van Castelijn & Beerens is...meer
"RFID Mini Wallet Licht Bruin Castelijn & Beerens"

Deze prachtige compacte leren RFID pasjeshouder uit de Nova collectie van Castelijn & Beerens is ideaal voor al jouw pasjes en een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders! Deze leren Mini Wallet is voorzien van een ritsvak voor muntgeld en een steekvak voor briefgeld. Deze mini wallet biedt ruimte aan maar liefst 10 pasjes en sluit je veilig af doormiddel van de magneetfunctie. Deze leren compacte pasjeshouder is gemaakt van soepel Italiaans kalfsleer waardoor de portemonnee heerlijk aanvoelt. De Nova collectie en dus ook deze prachtige mini wallet heeft een high-tech folie, dat het uitlezen van de persoonlijke gegevens via de RFID-chip op uw pasjes blokkeert. De Mini Wallet is er in de uitvoering zwart en cognac! Heb je jouw unieke leren portemonnee van Castelijn en Beerens gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat het feestelijk als cadeau wordt ingepakt en wordt bezorgd waar en wanneer jij dat wil. Mocht de mini wallet toch niet helemaal naar wens zijn, dan heb je maar liefst 30 dagen de tijd om het weer kosteloos (binnen NL) aan ons te retourneren! Mocht je advies willen of extra foto’s om een beter beeld te krijgen van de portemonnee? Neem dan gewoon contact met ons op via klantenservice@leatherlicious.nl. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Wij helpen je graag. Wij worden blij van geven!

Verdere links naar "RFID Mini Wallet Licht Bruin Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: cognac
accessoiresoort: Portemonnee
geschikt voor: Heren
leersoort: Kalfsleer
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens