Damesportemonnee RFID Zwart Castelijn & Beerens

Op zoek naar een prachtige, handige, uitermate ruime leren dames portemonnee? Dan is de dames...meer
"Damesportemonnee RFID Zwart Castelijn & Beerens"

Op zoek naar een prachtige, handige, uitermate ruime leren dames portemonnee? Dan is de dames portemonnee RFID van Castelijn en Beerens precies wat jij zoekt! Deze leren dames portemonnee is voorzien van RFID protectie, dat het uitlezen van je persoonlijk gegevens op je passen volledig blokkeert. Castelijn & Beerens presenteert als eerste in Nederland een nieuwe lijn RFID portemonnees die voorzien zijn van een high-tech folie. De folie wordt onzichtbaar verwerkt in de RFID portemonnees tussen het volnerf rundleer en de jacquard voering. De dames portemonnee van Castelijn & Beerens biedt een overslagsluiting, 6 creditcardvakjes en zeer veel plaats voor munt en papiergeld. Op de achterkant bevindt zich een extra ritsvak. Deze leren dames portemonnee van Castelijn en Beerens is gemaakt van soepel Italiaans rundleer waardoor de portemonnee heerlijk aanvoelt. Een prachtige, tijdloze dames portemonnee, speciaal voor de stijlvolle vrouw! Heb je jouw unieke leren portemonnee van Castelijn en Beerens gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat het feestelijk als cadeau wordt ingepakt en wordt bezorgd waar en wanneer jij dat wil. Mocht de portemonnee toch niet helemaal naar wens zijn, dan heb je maar liefst 30 dagen de tijd om het weer kosteloos (binnen NL) aan ons te retourneren! Mocht je advies willen of extra foto’s om een beter beeld te krijgen van de portemonnee? Neem dan gewoon contact met ons op via klantenservice@leatherlicious.nl. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Wij helpen je graag. Wij worden blij van geven!

Verdere links naar "Damesportemonnee RFID Zwart Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
accessoiresoort: Portemonnee
leersoort: Kalfsleer
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens