Nova damesportemonnee RFID Zwart Castelijn & Beerens

Op zoek naar een prachtige, handige, ruime leren damesportemonnee? Dan is deze dames portemonnee...meer
"Nova damesportemonnee RFID Zwart Castelijn & Beerens"

Op zoek naar een prachtige, handige, ruime leren damesportemonnee? Dan is deze dames portemonnee RFID uit de Nova collectie van Castelijn en Beerens precies wat jij zoekt! Een prachtige stijlvolle portemonnee voor dames gemaakt van plantaardig gelooid aniline geverfd kalfsleer. Deze leren portemonnee is voorzien van RFID protectie, dat het uitlezen van je persoonlijk gegevens op je passen volledig blokkeert. Deze dames portemonnee van Castelijn & Beerens is voorzien van een handige overslagsluiting, 6 creditcardvakjes en heeft veel plaats voor munt en briefgeld. Op de achterkant bevindt zich een extra ritsvak. Deze Nova portemonnee van Castelijn & Beerens is een prachtige, tijdloze portemonnee, speciaal voor de stijlvolle vrouw! 

Verdere links naar "Nova damesportemonnee RFID Zwart Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
accessoiresoort: Portemonnee
leersoort: Kalfsleer
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens