Giftbox Billfold RFID Zwart Castelijn & Beerens

Een prachtig cadeautje voor de stijlvolle man is de Billfold RFID van Castelijn en Beerens. Deze...meer
"Giftbox Billfold RFID Zwart Castelijn & Beerens"

Een prachtig cadeautje voor de stijlvolle man is de Billfold RFID van Castelijn en Beerens. Deze zwarte leren billfold heeft een high-tech RFID voering, zodat al jouw persoonlijke gegevens beschermd zijn. De Billfold RFID portemonnee van Castelijn en Beerens kent 7 creditcardvakjes en heeft een speciaal vak voor al het muntgeld. Deze leren portemonnee is gemaakt van soepel Italiaans leer en wordt naar langer gebruik alleen maar mooier. Het Castelijn en Beerens logo is mooi afgewerkt met iconische metalen aan de voorkant van de portemonnee. Deze leren portemonnee van Castelijn en Beerens zit verpakt in een luxe giftbox. Deze luxe giftbox wordt ook nog eens door ons als een feestelijk cadeautje ingepakt en met een hand geschreven kaartje verzonden. Een prachtig cadeau om te geven of om zelf te krijgen. Mocht je advies willen of extra foto’s om een beter beeld te krijgen van deze giftbox van Castelijn & Beerens? Neem dan gewoon contact met ons op via klantenservice@leatherlicious.nl. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Wij helpen je graag. Wij worden blij van geven!

Verdere links naar "Giftbox Billfold RFID Zwart Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
accessoiresoort: Portemonnee
geschikt voor: Heren
leersoort: Kalfsleer
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens