Mini wallet RFID Privacy Protected Castelijn & Beerens

Deze stijlvolle mini wallet van Castelijn & Beerens is gemaakt van hoogwaardig volnerf rundleer...meer
"Mini wallet RFID Privacy Protected Castelijn & Beerens"

Deze stijlvolle mini wallet van Castelijn & Beerens is gemaakt van hoogwaardig volnerf rundleer en is voorzien van een high-tech folie dat het uitlezen van je persoonlijke gegevens op je passen volledig blokkeert. Waar andere materialen als aluminium slechts gedeeltelijk de radiogolven storen. Castelijn & Beerens presenteert als eerste in Nederland een nieuwe lijn RFID portemonnees en paspoort etuis voorzien van een high-tech folie. De folie wordt onzichtbaar verwerkt in de RFID portemonnees tussen het volnerf rundleer en de jacquard voering. In deze mini wallet kun je veertien creditcards opbergen en er is een handig steekvak voor je briefgeld. Aan de buitenkant is de etui afgewerkt met het sierlijke C&B-logo. - Afmetingen: 8.5 x 2.2 x 11 CM- Plaats voor 14 pasjes- Steekvakje voor briefgeld- Luxe uitstraling- Cadeautip! 

Verdere links naar "Mini wallet RFID Privacy Protected Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
accessoiresoort: Portemonnee
geschikt voor: Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens