Ruilen en retourneren

Retourneren

Wij doen er natuurlijk alles aan om jou een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling het product retour zenden. 

Retourneren bij Leatherlicious is gratis binnen Nederland en is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. 

 

Wat moet je doen:

·       Meld je retour aan - > stuur zo snel mogelijk een mail naar  klantenservice@leatherlicious.nl, met daarin je naam, datum van de bestelling en het artikel dat je wilt retourneren. 

·       Via de klantenservice ontvang je binnen 1 à 2 werkdagen een retourlabel dat je kunt gebruiken om je pakketje retour te zenden. (dit geldt alleen voor retourzendingen uit Nederland)

·       De verpakking van het product moet onbeschadigd zijn en met originele en aangehechte labels en/of prijskaartjes, verder uiteraard ongebruikt en onbeschadigd en de eventuele gratis ontvangen artikelen bij je bestelling stuur je ook mee.

·       Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, ontvang je het aankoopbedrag binnen ongeveer 7 werkdagen terug via de betaalmethode die je bij de bestelling hebt gebruikt. 

·       let op: Wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met een Fashioncheque, Fashion Giftcard of met een cadeaubon van Leatherlicious, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Leatherlicious.


Retourkosten-vergoed-PayPal

Heb je met PayPal betaald en ben je niet tevreden over je aankoop? Dan vergoed PayPal de retourkosten, ook bij Internationale aankopen. Het enige dat je hoeft te doen is de service te activeren via je PayPal account. Deze service is helemaal gratis!

 

Ruilen

Het omruilen van een artikel in een andere kleur, model of maat, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert het artikel zoals hierboven omschreven binnen de zichttermijn van 30 dagen en plaatst een nieuwe bestelling. 

Indien je onverhoopt een beschadigd product hebt ontvangen wordt deze door Leatherlicious kosteloos geruild voor een nieuw exemplaar indien voorradig. Hiertoe dien je binnen 2 dagen na ontvangst contact op te nemen met klantenservice@leatherlicious.nl