Bag Stanton Black Cowboysbag

Deze stijlvolle leren damestas de Bag Stanton komt uit de Clean Lines collectie van Cowboysbag...meer
"Bag Stanton Black Cowboysbag"

Deze stijlvolle leren damestas de Bag Stanton komt uit de Clean Lines collectie van Cowboysbag en is groot genoeg voor al je belangrijke items! Deze geweldige damestas van Cowboysbag is gemaakt van plantaardig gelooid leer en heeft binnenin een ruim vak en een zijvak met ritssluiting. Je sluit je deze handtas van Cowboysbag met een rits. Aan de voorkant zit een handig vak met een magneetsluiting. Ook zit er aan de achterzijde nog een vak met rits. Deze prachtige leren handtas van Cowboysbag biedt dus veel ruimte voor jouw spullen. Deze damestas kan ook nog gedragen worden als crossbody dankzij de verstelbare schouderband die wordt meegeleverd.  

De tassen van Cowboysbag worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Hierdoor kunnen de tassen jarenlang meegedragen worden. De tassen worden in de loop van de tijd allen nog maar mooier na mate je ze langer gebruikt.

Verdere links naar "Bag Stanton Black Cowboysbag"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
tassoort: Handtas, Schoudertas, Shopper
leersoort: Runderleer
Merk Cowboysbag
Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag...meer
Cowboysbag

Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag uitgegroeid tot een premium merk met een grote collectie leren tassen, portemonnees en andere leren accessoires. Met het oog op hoogwaardig en stevig leer, functionaliteit en kwaliteit. Bij iedere leren tas zit het iconische Cowboysbag bagagelabel.

Cowboysbag maakt alle tassen en andere accessoires van plantaardig gelooid leer en daardoor krijgt iedere tas haar eigen karakter. Het leer dat gebruikt wordt is volnerf leer met een zichtbare korrel. Deze leersoort is gemaakt van de bovenste laag van de huid. Door dit leer te gebruiken krijgen alle Cowboysbags een eigen persoonlijkheid en tevens een natuurlijke uitstraling. Alle leren tassen van Cowboysbag worden alleen maar mooier in de loop van de tijd. 

Verdere artikelen van Cowboysbag