Verona dames Laptoptas 15,6 inch licht bruin Castelijn & Beerens

De Verona Laptoptas van Castelijn en Beerens is een elegante leren businesstas voor dames. De...meer
"Verona dames Laptoptas 15,6 inch licht bruin Castelijn & Beerens"

De Verona Laptoptas van Castelijn en Beerens is een elegante leren businesstas voor dames. De tas sluit je door middel van twee ritsen die je aan beide zijde ver naar beneden open kunt ritsen. Binnenin de luxe Verona Laptoptas bevindt zich een verstevigd laptopvak en een vak voor een tablet, beide 15,6 inch. Je kunt in deze prachtige laptoptas ook A4 documentatie kwijt, je pennen netjes ordenen en er is nog een apart ritsvak waarin je bijvoorbeeld je telefoon kunt opbergen. In het RFID ritsvak kun je veilig je pasjes en je paspoort opbergen, zo is deze beschermt tegen skimmen. Met de twee leren hengsels draag je de tas gemakkelijk over je schouder. Er wordt ook een leren schouderband meegeleverd die afneembaar en verstelbaar is. Op de achterzijde van de tas bevindt zich nog een ritsvak waarin een lus zit. Met deze lus kun je de tas makkelijk op een koffer zetten. De Verona Laptoptas uitgevoerd in de licht bruine kleur heeft een tijdloze en elegante uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Een prachtige business tas voor een stijlvolle, zakelijk vrouw!

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, eenvoud in design en functionaliteit. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat als sinds 1945 leren tassen en accessoires maak van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een tas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer! Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Bij Leatherlicious staat gelukkig zijn centraal en dat doen we door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander!

Verdere links naar "Verona dames Laptoptas 15,6 inch licht bruin Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: bruin
leersoort: Kalfsleer
tassoort: Laptoptas
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens
Sale