Laptoprugzak 15,6" + Tablet RFID Zwart Castelijn & Beerens

Ben je op zoek naar een duurzame en stijlvolle leren rugtas? Duurzaam en stijlvol, dat is wat...meer
"Laptoprugzak 15,6" + Tablet RFID Zwart Castelijn & Beerens"

Ben je op zoek naar een duurzame en stijlvolle leren rugtas? Duurzaam en stijlvol, dat is wat deze leren rugzak van Castelijn & Beerens allebei heeft! Deze laptoprugzak is gemaakt van duurzaam gelooid Italiaans leer en is voorzien van een verstevigd 15,6” laptopvak en tabletvak, een praktisch organiser gedeelte voor o.a. je telefoon, pennen, visitekaartjes etc. ook nog diverse ritsvakjes. Extra draagcomfort bij deze rugzak door de verstevigde rugzijde en stevige verstelbare leren schouderbanden.  Je kunt deze leren rugzak van Castelijn & Beerens ook prima gebruiken als reistas! Met deze prachtige leren laptoprugzak loop je er als man heel stijlvol bij! 

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer! 

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Bij Leatherlicious staat gelukkig zijn centraal en dat doen we door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander!

 

 

 

 

Verdere links naar "Laptoprugzak 15,6" + Tablet RFID Zwart Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas, Rugzak
geschikt voor: Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens
Sale