Laptoptas 15,6" + Tablet RFID Zwart Castelijn & Beerens

Deze prachtige leren laptoptas van Castelijn & Beerens is stijlvol en duurzaam. Deze laptoptas...meer
"Laptoptas 15,6" + Tablet RFID Zwart Castelijn & Beerens"

Deze prachtige leren laptoptas van Castelijn & Beerens is stijlvol en duurzaam. Deze laptoptas is gemaakt van duurzaam gelooid Italiaans leer en heeft verstevigde vakken voor een tablet en een 15,6” laptop. Daarnaast is deze laptoptas van Castelijn & Beerens voorzien van een functioneel RFID-ritsvak dat de persoonlijke gegevens beschermt. Je kunt zelf bepalen hoe je deze laptoptas draagt, in de hand met de leren handvatten of over de schouder of crossbody met de afneembare, verstelbare schouderriem. Een prachtige leren laptoptas voor de stijlvolle zakenman.  

Verdere links naar "Laptoptas 15,6" + Tablet RFID Zwart Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas
geschikt voor: Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens