Nova Laptopbag Black 15.6 Inch Castelijn & Beerens

Op zoek naar een mooie leren laptoptas? Dan is deze Nova Laptoptas van Castelijn en Beerens echt...meer
"Nova Laptopbag Black 15.6 Inch Castelijn & Beerens"

Op zoek naar een mooie leren laptoptas? Dan is deze Nova Laptoptas van Castelijn en Beerens echt iets voor jou. De Nova laptopbag is voorzien van een uitneembare vilten 15,6 inch laptophoes, heeft 2 ruime compartimenten met rits aan de voor en achterkant van de tas voor A4-documenten en een groot gedeelte voor andere spullen. Dankzij de afneembare en verstelbare schouderband én de trolleyband is de laptoptas erg geschikt voor zakenreizen. Deze leren laptoptas van Castelijn & Beerens is gemaakt van prachtige Italiaans kalfsleer met een natuurlijke, licht glanzende, uitstraling. 

Verdere links naar "Nova Laptopbag Black 15.6 Inch Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
geschikt voor: Heren
leersoort: Kalfsleer
tassoort: Laptoptas
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens