Nova Laptopbag Licht Bruin 15,6 Inch Castelijn & Beerens

De Nova laptopbag van Castelijn & Beerens is gemaakt van prachtig Italiaans kalfsleer en is...meer
"Nova Laptopbag Licht Bruin 15,6 Inch Castelijn & Beerens"

De Nova laptopbag van Castelijn & Beerens is gemaakt van prachtig Italiaans kalfsleer en is voorzien van een mooie uitneembare vilten 15,6 inch laptophoes. Deze luxe laptoptas biedt heel veel mogelijkheden door de vele vakken die de tas heeft. De Nova laptopbag heeft twee voorvakken met rits. Een van de twee vakken heeft twee insteekvakken voor je telefoon, pennen of visitekaartjes. Aan de achterkant van de tas zit nog een groot vak ook met een rits, handig om aantekeningen en andere papieren in te bewaren. De Nova laptopbag heeft ook een afneembare/verstelbare schouderband. - Italiaans kalfsleer van hoge kwaliteit - Veel vakken - Bijgeleverde vilten laptophoes 15,6 inch - Er passen documenten op A4-formaat in - Afneembare/verstelbare schouderband

Verdere links naar "Nova Laptopbag Licht Bruin 15,6 Inch Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: bruin
geschikt voor: Heren
leersoort: Kalfsleer
tassoort: Laptoptas
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens