Nova Laptoptas + 15.6 inch hoes licht bruin Castelijn & Beerens

De Nova laptopbag van Castelijn & Beerens is gemaakt van prachtig Italiaans kalfsleer en is...meer
"Nova Laptoptas + 15.6 inch hoes licht bruin Castelijn & Beerens"

De Nova laptopbag van Castelijn & Beerens is gemaakt van prachtig Italiaans kalfsleer en is voorzien van een mooie uitneembare vilten 15,6 inch laptophoes. Deze luxe laptoptas biedt heel veel mogelijkheden door de vele vakken die deze tas heeft. Deze laptoptas van Castelijn & Beerens heeft twee grote compartimenten voor o.a. A4 documenten en een praktisch organiser gedeelte voor o.a. telefoon, pennen en sleutels. Aan de voorkant van deze leren laptopbag zit een ruim vak met een rits, dit zelfde vak zit ook aan de achterkant van deze Nova laptoptas. De Nova laptopbag heeft ook een afneembare en verstelbare schouderband én een trolleyband dat maakt deze laptoptas zeer geschikt voor businesstrips. Deze leren laptoptas uit de Nova-serie is gemaakt van prachtige Italiaanse kalfshuiden met een natuurlijke, licht glanzende, uitstraling. Het C&B kwaliteitslogo is middels präg subtiel in het leer verwerkt. De luxe leren laptoptas is verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac. - Italiaans kalfsleer van hoge kwaliteit - Veel vakken - Bijgeleverde laptophoes 15,6 inch - Afneembare/verstelbare schouderband - Trolleyband

Verdere links naar "Nova Laptoptas + 15.6 inch hoes licht bruin Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: bruin
geschikt voor: Heren
leersoort: Kalfsleer
tassoort: Laptoptas
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens