PLEVIER BABBAGE LAPTOP SLEEVE/TAS 15.6 INCH BRUIN

Bij Leatherlicious vind je een ruim assortiment aan leren businesstassen en laptoptassen/sleeves...meer
"PLEVIER BABBAGE LAPTOP SLEEVE/TAS 15.6 INCH BRUIN"

Bij Leatherlicious vind je een ruim assortiment aan leren businesstassen en laptoptassen/sleeves en aktetassen van Plevier. Één daarvan is deze mooie Babbage laptopsleeve 15,6 inch in de kleur bruin. Een stoere en zakelijke sleeve van Plevier. Deze mooie laptoptas is geschikt voor een laptop of tablet van maximaal 15,6 inch Ook heeft deze laptoptas nog een voorvak die dient als organizer. Hier kan je de lader, adapter en wat andere spullen in kwijt. Deze prachtige leren laptoptas van Plevier is onmisbaar en precies wat jij nodig hebt.

Het merk plevier staat bekend om hun populaire leren laptoptassen en businesstassen voor zowel dames als heren. Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collecties van Plevier worden in Nederland ontworpen en daarna in India met de hand gemaakt. Het runderleer wordt met de volledige aandacht uitgezocht en verwerkt. Door deze manier van werken is elke tas van Plevier uniek.

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander.

Verdere links naar "PLEVIER BABBAGE LAPTOP SLEEVE/TAS 15.6 INCH BRUIN"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Runderleer
kleur: donker bruin
geschikt voor: Dames en Heren
tassoort: Laptoptas
Merk Plevier
Ben je op zoek naar een laptoptas of businesstas van Plevier? Bij Leatherlicious vind je een...meer
Plevier

Ben je op zoek naar een laptoptas of businesstas van Plevier? Bij Leatherlicious vind je een uitgebreide collectie leren laptoptassen en businesstassen van Plevier online voor zowel dames als heren! Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collectie van Plevier bestaat uit prachtige leren businesstassen en laptoptassen die in Nederland worden ontworpen en met de hand worden gemaakt in India. Het volnerf runderleer wordt met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt, dit maakt iedere leren businesstas van Plevier uniek. De businesstassen en laptoptassen van Plevier geven je jarenlang plezier en de tas zal door de tijd heen alleen maar mooier worden. De laptoptassen zijn volledig ingericht met diverse multifunctionele vakken, zodat waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Alle businesstassen van Plevier hebben een gepolsterd vak voor een laptop. Daarnaast zijn ook bijna alle laptoptassen van Plevier voorzien van een apart tablet vak. Een perfecte businesstas voor iedere professional is het streven van Plevier. Top kwaliteit rundleer, optimaal gebruiksgemak, dat zijn de leren tassen van Plevier. Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren businesstassen aan te kunnen bieden aan onze mannelijke en vrouwelijke klanten. Wij denken dat we met Plevier een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Verdere artikelen van Plevier