Plevier Midlothian Toploader 14 inch Taupe 707-6

Op zoek naar een Plevier laptoptas voor heren? Dan is deze prachtige Midlothian Toploader...meer
"Plevier Midlothian Toploader 14 inch Taupe 707-6"

Op zoek naar een Plevier laptoptas voor heren? Dan is deze prachtige Midlothian Toploader Laptoptas 14 inch in de kleur taupe misschien wel iets voor jou! Deze laptoptas komt uit de Pure collectie en is gemaakt van volnerf rundleer. Hierdoor heeft de laptoptas een lange levensduur en wordt de tas alleen maar mooier naarmate je hem vaker in gebruik hebt.

De Plevier Midlothian toploader beschikt over 2 hoofdvakken; in het ene vak kun je een 14 inch laptop of 13 inch MacBook opbergen en in het andere gepolsterd afsluitbaar gedeelte een tablet. Door de multifunctionele vakken in deze Midlothian laptoptas van Plevier is er genoeg ruimte voor bijvoorbeeld je mobiele telefoon, pennen, usb stick, visitekaartjes, optische muis, adapter en bekabeling. Op de achterzijde van deze laptoptas zit een klein ritsvak, hierin kun je nog andere kleine spulletjes kwijt. Aan de binnenzijde van deze laptoptas bevindt zich een afneembare leren Plevier sleutelhanger. Bij aanschaf van deze tas wordt een verstelbare schouderband met comfortabele schouderpad meegeleverd zodat jij zelf kan bepalen hoe de tas gedragen wordt. Deze Plevier Midlothian toploader laptoptas is een prachtige leren laptoptas voor heren die in stijl op kantoor willen verschijnen!

Het merk plevier staat bekend om hun populaire leren laptoptassen en businesstassen voor zowel dames als heren. Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collecties van Plevier worden in Nederland ontworpen en daarna in India met de hand gemaakt. Het runderleer wordt met de volledige aandacht uitgezocht en verwerkt. Door deze manier van werken is elke tas van Plevier uniek.

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 

Verdere links naar "Plevier Midlothian Toploader 14 inch Taupe 707-6"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Runderleer
geschikt voor: Heren
kleur: taupe
tassoort: Laptoptas
Merk Plevier
Ben je op zoek naar een laptoptas of businesstas van Plevier? Bij Leatherlicious vind je een...meer
Plevier

Ben je op zoek naar een laptoptas of businesstas van Plevier? Bij Leatherlicious vind je een uitgebreide collectie leren laptoptassen en businesstassen van Plevier online voor zowel dames als heren! Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collectie van Plevier bestaat uit prachtige leren businesstassen en laptoptassen die in Nederland worden ontworpen en met de hand worden gemaakt in India. Het volnerf runderleer wordt met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt, dit maakt iedere leren businesstas van Plevier uniek. De businesstassen en laptoptassen van Plevier geven je jarenlang plezier en de tas zal door de tijd heen alleen maar mooier worden. De laptoptassen zijn volledig ingericht met diverse multifunctionele vakken, zodat waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Alle businesstassen van Plevier hebben een gepolsterd vak voor een laptop. Daarnaast zijn ook bijna alle laptoptassen van Plevier voorzien van een apart tablet vak. Een perfecte businesstas voor iedere professional is het streven van Plevier. Top kwaliteit rundleer, optimaal gebruiksgemak, dat zijn de leren tassen van Plevier. Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren businesstassen aan te kunnen bieden aan onze mannelijke en vrouwelijke klanten. Wij denken dat we met Plevier een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Verdere artikelen van Plevier