Veilig betalen

 

Bij Leatherlicious kun je veilig online betalen. Als je een betaalwijze selecteert word je automatisch doorgeleid naar de beveiligde betalingsomgeving van MultiSafepay. Op het moment dat je betaling is afgerond word je teruggebracht naar de website van Leatherlicious. 

iDEAL-online-betalen-via-uw-eigen-bank

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay. iDEAL is het systeem dat je met één klik naar je vertrouwde omgeving van het internetbankieren brengt. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Handelsbanken, Friesland Bank, INGRabobank, RegioBank, SNS, Triodos Bank, Money You, Knab en Van Lanschot Bankiers kunnen hier gebruik van maken. iDEAL is net zo veilig als het internetbankieren bij de betreffende bank. Dit is de meest gekozen betaalmethode. 

paypal-visa-mastercard-american-express

Je kunt betalen met VisaMasterCard en American Express, via de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay. MultiSafepay biedt daarbij optimale bescherming van je gegevens door gebruik van Verified by VISATM en MasterCard SecureCodeTM. 

Om te betalen met PayPalheb je een PayPal-account nodig. Deze kun je aanmaken op de website van PayPal. Na het bestelproces word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na afronding van je betaling word je teruggestuurd naar de website van Leatherlicious.

 

Retourkosten-vergoed-PayPal

En wist je al dat als je jouw bestelling met PayPal hebt betaald en niet tevreden bent, de retourkosten gratis zijn? PayPal vergoedt deze, ook bij Internationale aankopen. Deze service is helemaal gratis. Het enige dat je moet doen is deze service te activeren. 

 betaal-na-ontvangst-logo

ACHTERAF BETALEN

Wegens een technische storing is het momenteel helaas niet mogelijk om te kiezen voor de betaalwijze Achteraf Betalen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Bij Leatherlicious kun je betalen nadat je de bestelling hebt ontvangen! Dit is heel fijn als je snel wat wilt bestellen maar geen betaalmiddelen bij de hand hebt. Als je voor deze betaalwijze kiest, betaal je € 1,50 administratiekosten. 

MultiFactor voert voor Leatherlicious het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van MultiFactor ontvangt per email om de bestelling die je dan al hebt ontvangen te betalen.
Let op: Als je kiest voor betalen na ontvangst en het is de eerste keer dat je betaalt via MultiFactor, dan kun je voor maximaal 200 euro bestellen. Daarna kun je betalen voor een maximaal bedrag van 300 euro
 
Ter goedkeuring van je verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode.
Voor vragen over deze betaalmethode kun je altijd contact met MultiFactor opnemen via telefoonnummer 020-8500533 of per e-mail: support@multifactor.nl. Lees hier de betalingsvoorwaarden van Multifactor voor de consument. 
 

mrcashlogo

Als je internetbankiert in Belgie, kun je bij Leatherlicious vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen met Bankcontact / Mister Cash via de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay.

 

BETALEN met fashioncheque en fashion giftcard

fashionchequesite

Fashion-Giftcard-logosite
 

Bij Leatherlicious kun je betalen met de Fashioncheque en met de Fashion Giftcard. Om te betalen met een van deze cadeaukaarten kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Fashioncheque' of 'Betalen met Fashion Giftcard". Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay waar je jouw twee codes van de kaart kunt invoeren. Het eventueel resterende bedrag kun je gewoon voldoen met iDEAL of creditcard. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging en de factuur. Je kunt ook beide kaarten tegelijk gebruiken. Je kiest een van de twee cadeaukaarten als betaalwijze. Als je in de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay zit, heb je daar de mogelijkheid om beide kaarten tegelijkertijd te gebruiken als betaalmiddel. 


Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met de Fashioncheque of met de Fashion Giftcard, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Leatherlicious. Het is namelijk niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Fashioncheque.

BETALEN met de cadeaubon van leatherlicious

Op de cadeaubonnen van Leatherlicious staat een unieke code. Deze kun je invoeren tijdens het bestelproces bij de optie 'ik heb een voucher' in het winkelmandje De waarde van de cadeaubon wordt van de totaalwaarde van de bestelling afgehaald. Je kunt hierna verder met het bestelproces en een willekeurige betaalwijze kiezen. 

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met een cadeaubon van Leatherlicious, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Leatherlicious. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.