Verzenden en bezorgen

 

Je pakket wordt in Nederland bezorgd door PostNL. We doen er alles aan om jouw pakketje op tijd te laten bezorgen. Maar houd er rekening mee dat het druk kan zijn bij PostNL en dat jouw pakketje vertraging kan oplopen. Helaas kunnen wij daar niet zo veel aan doen. 

Uit voorraad leverbaar

We kunnen heel veel producten direct uit voorraad leveren, dit staat dan ook bij het artikel weergegeven en daarvoor gelden de volgende flexibele bezorgopties: 

·       Als je voor 16:00 uur bestelt, wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden.

·       Je hebt de gelegenheid om zelf de dag met bijbehorend tijdstip van bezorgen te kiezen. 

·       Je haalt het pakket op bij één van de ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera.

 

Levertijd 2 tot 3 dagen

Voor producten waarvoor een levertijd van enkele dagen geldt, wachten we nog op een levering van onze leverancier. Meestal hebben we deze de volgende werkdag al in huis en soms kunnen we het rechtstreeks laten versturen. Mocht je toch heel graag op een bepaalde dag jouw bestelling willen ontvangen, neem dan gewoon even met ons contact op, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Verzendkosten

Gratis* voor alle verzendingen binnen Nederland.

Verzenden naar

 

 

Nederland

Gratis vanaf 20 euro

 

België & Duitsland

€ 8,95

 

Andere landen binnen EU

€ 19,95

 

 

N.B. als de ontvanger zich niet in het land van de verzending bevindt, is de ontvanger zelf aansprakelijk voor de eventueel verschuldigde omzetbelasting en/of invoerrechten.

RUILEN EN RETOURNEREN

Retourneren bij Leatherlicious is gratis binnen Nederland en is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. 

Lees alles over de instructies om te ruilen en retourneren bij Leatherlicious.